ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erçin EKİM - OKUL MÜDÜR VEKİLİ

1983 İzmir doğumlu olup İzmir Ali Fuat cebesoy İ.O ve Rıdvan Nafiz Edguer O.O bitirdikten sonra Buca EML Bilgisayar Bölümünden 2001 yılında mezun oldu.2008 yılında Marmara Üniversitesi Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği(İng) bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Hakkari Yüksekova EML ´de teknik öğretmen olarak göreve başladı.Aynı okulda atölye ve alan şefliği görevlerinde bulundu.2012 yılında Tekirdağ MarmaraEreğlisi ÇPL´de göreve başladı.Burada alan şefliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.2015 yılında Tekirdağ MTAL´de göreve başladı.Buradada teknik öğretmen ve alan şefi görevlerinde bulundu.2021 yılında  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu.2022 yılında Prof.Dr.Osman ÖZTÜRK İ.H.O.O´da  bilişim teknolojileri  öğretmeni olarak göreve başladı.2023 yılında Sivrihisar MTAL´de göreve başladı. 2024 yılında Namık Kemal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği  Tezli  Yüksek Lisans programından mezun oldu.Yabancı dil olarak ingilizce(orta seviye) ve almanca (temel seviye) bilmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.